INGYENES

HELYSZINI FELMÉRÉS
Hogyan történik?
 
Ügyfeleinktől egyik leggyakrabban elhangzó kérdés:
 
  Hogyan, és mit mérjenek karnis és függöny vásárlás előtt?
 
A mérésnek sok buktatója lehet, amire a helyszín ismerete nélkül nem is gondolnánk:
 
   -Honnan, meddig ,mit, mivel mérjen?
   -Jó lesz-e a mennyezeti sín, vagy inkább oldalfali karnis kellene?
   -Hány soros legyen a karnis?
  - Rövid vagy hosszú legyen a függöny? Meddig érjen ha rövid, és meddig ha hosszú?
 
Ezekre a kérdésekre választ kaphat, ha felkeres minket üzletünkben. Hosszú évek során szerzett tapasztalatunkkal, és tudásunkkal szivesen segítünk Önnek!
 
Igény esetén, előzetes egyeztetés után, otthonában felkeressük. Megmérjük ablakait, tanácsot adunk a megfelelő karnis, roló kiválasztásában!
 
Ha nem szeretne létrázni, kérjen HELYSZÍNI FELMÉRÉSt!
 
Munkánk során legfontosabb számunkra, hogy függönyeinkkel és textiljeinkkel csodás otthont varázsoltunk vevőinknek.Ha Ön is szeretne otthonát, irodáját valami szép, új lakástextillel díszíteni, lehetőség van a különböző minták otthoni megtekintésére is!
 
Kérjük látogasson el üzletünkbe, ahol kiválaszthatja a legjobban tetsző mintákat (függönyök, sötétítők, black outok, vitrázsfüggönyök, kárpitok), amiket aztán előre egyeztetett időpontban a helyszínre viszünk, és segítünk kiválasztani a minden tekintetben leginkább megfelelő anyagot, fazont, színt, méretet és stílust!
 
 
Ha nem szeretne helyszíni felmérést, lehetőséget biztosítunk arra, hogy a kiválasztott mintasálakat néhány napra haza vigye, és megnézze milyik függöny, sötétítő illik legjobban otthonához, elképzeléseihez!
 
-